“ESKİSİNDEN DAHA YAKIN OLABİLECEĞİMİZ GÜNLER TEMENNİSİYLE”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Koçak, korona salgını günlerinde kurallara daha da dikkat edilmesi gerektiğini kaydederek, gelecek günlerin umut verici olması temennisinde bulundu. Koçak, “Kıymetli Karacabeyli hemşerilerimiz. Mübarek Ramazan ayını hep birlikte geride bırakıyoruz. Bu Ramazan ayında dostça kalabalık iftarlar yoktu ama toplum sağlığı düşünülüp Sosyal mesafeyi koruyabilmek adına yapılan fedakârlıklar vardı. Yaşadığımız sağlık krizi aramıza mesafeler koysa da gönüllerimizin beraber olmasını engelleyemedi, birbirlerimizin kıymetini daha iyi anlama imkânı sundu” dedi.

“Hoşgörü, sevgi ve kardeşlik iklimini uzaktan da olsa yaşayıp, hep birlikte bayrama ulaştık. Tüm İslam âleminin, ülkemizin ve tüm Karacabeyli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” cümleleriyle Ramazan bayramını kutlayan Koçak, “Eskisinden daha yakın olabileceğimiz günler temennisiyle; Hayırlı Bayramlar Türkiye!” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.