Engellilerden buruk kutlama!

Engellilerden buruk kutlama!
Karacabey Fiziksel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 4. yıldönümünü buruk kutladı. Geceye Karacabey halkının ilgisiz kalması engellileri yalnızlığa itti.
Cem Eren Organizasyonluğu’nda Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki geceye Karacabey Saadet Partisi Başkanı Hamit Çavdarlı, Belediye Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız ve parti yöneticileri ile Bursa’nın tanınmış müzik gruplarının yanı sıra, Bursa Engelliler Derneği yöneticileri katıldı.
Programda konuşan Fiziksel Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener, geceye olan ilgisizliğin üzüntü verici olduğunu dile getirdi. Geceyle ilgili herkesi davet ettiklerini vurgulayan Şener, “Buna karşın kimse gelmedi. Her fırsatta engellilerin yanında olduklarını belirten Belediye yetkilileri, daire amirleri, siyasiler ile halkımız maalesef, duyarsız davrandılar. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Vicdan, şu an içerde” dedi.
Şener ardından konuşan Dernek 2. Başkanı Özlem Tokatlı da, ilgisizlikten yakındı. Konuşurken hüzünlendiği gözlenen Tokatlı, “Amacımız, engellileri hayata kazandırmaktır. Gecemize neden ilgi azdı, bilmiyorum. Halkımıza bir yanlışımız mı oldu ki? Tek isteğimiz, engelli kardeşlerimizin bu mutlu günlerinde yetkililerimizi ve halkımızı yanımızda görmekti” diye konuştu.
Doğukan Erdem Kutlu’nun sunumunu yaptığı geceye, hip-hop şovlarıyla Karacabey City, Bursa gecelerinin aranan ikilisi Tezcan ve Çağatay, rock müzik ziyafetleriyle Grup Ada, KMYO Grup 16’nın dans gösterileri ile Bursa Engelliler Derneği Ses Sanatçısı Vahdet’in eşsiz müzik resitali damgasını vurdu.
Geç saatlerde Karacabey’e gelen Türkiye’nin en ünlü mankenlerinden ve Sinema Sanatçısı Arzu Yanardağ ise, engellileri mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, geceye renk kattı.
Program sonunda konuşan Organizatör Cem Eren, etkinliklerin tüm hızıyla süreceğini söyledi. Karacabey halkını sosyal etkinliklere daha duyarlı olmaya davet eden Eren, yakın zamanda TV8 ekranlarından tanınan Bülent Doğan’ın “Standp-Up” gösterisiyle izleyici karşısında olacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.