Eğitim Sen’den coşkulu program

Karacabey Eğitim Sen Temsilciliği, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle önceki akşam “Dayanışma Gecesi” düzenledi.
Gecede büyük coşku yaşanırken Eğitim-Sen üyeleri, emekliye ayrılan üyelerini de plaketle onurlandırdı.
Özcanlar Düğün Salonu'ndaki programa CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve parti yöneticileri, ADD Karacabey yöneticileri ile okul müdürleri ve sendika temsilcileri katıldı.
Sunuculuğunu Elçin Duran'ın yaptığı gecede, ilk olarak Eğitim Sen İlçe Başkanı Zakir Üngör, günün önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Karacabey'de aktif bir kurum olarak çalıştıklarını ve üyeleriyle birlik beraberlik içerisinde çok güzel işlere imza attıklarını belirten Üngör, gecenin hazırlanmasının da bunun güzel örneklerinden biri olduğunu vurguladı. Üngör, tüm kadınların kadınlar gününü kutlayarak özellikle kadına şiddetin son bulduğu bir gelecek dileğinde bulundu.
CHP İlçe Başkanı Gönül Avil de gecede tüm kadınların gününü kutlayanlar arasında yer aldı.
Konuşmaların ardından Edebiyat Öğretmeni Mehmet Güler'in “Kadınlar Günü” nedeniyle seslendirdiği şiir davetlilerden büyük alkış aldı. Gece, Eğitim Sen Karacabey Şubesi Müzik Grubu'nun seslendirdiği birbirinden güzel türkü ziyafetiyle devam etti.
    Gecede emekliye ayrılan eğitimciler Salih Tunç, Necmettin Yılmaz, Rıdvan Ergün birer plaketle ödüllendirilirken, sendikaya yeni katılan eğitimcilere de rozetleri takıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.