Düşüncelerinizi harekete geçirin!

Düşüncelerinizi harekete geçirin!
Unikoç Eğitim ve Danışmanlık, küresel değişim ve yeni oluşumlara geçiş dönemine uyum sağlamaya katkıda bulunmak amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Nurşen Dinç, Ümmühan Uğurgün ve İbrahim Uğurgün’den oluşan ekiple faaliyetlerini yürüten Unikoç, “Sistem Düşüncesi”, “Neuro Linguistic Programming”, “Toplam Kalite Yönetimi” gibi bilimsel disiplinleri kullanarak, sistemlerin yönetilmesini ve kişisel performansların yükseltilmesini evrensel normlarda sunmaktadır.
21. yüzyılın paradigmasını oluşturan kuantum fiziğinin kurumsal uygulamasını kendisine öncü olarak alan Unikoç, kuruluşların, kendilerini sürekli iyileştirecek ve kalıcı olmalarını sağlayacak programları hayata geçirmelerinde çeşitli eğitimler ve teknikler sunarak katkı sağlamayı hedefliyor.
Vizyonlarını, “Dünyanın önde gelen kişisel gelişim ve örgütsel değişim merkezi olmak” şeklinde açıklayan Unikoç, hedeflerini şu şekilde açıkladı; “İnsanların sahip oldukları kaynaklarını ortaya çıkararak ticari anlamda gelir düzeylerini yükseltmek. Kişilere ve örgütlere, ihtiyaç duydukları gelişim ve dönüşüm tekniklerini tanıtmak, onları en doğru yönteme yönlendirerek zaman ve para tasarrufu sağlatmak. Kendi alanında uzmanlığını kanıtlamış olan kişileri bir araya getirmek ve uzmanlaştıkları farklı disiplinleri sentezleyerek yeni teknikler geliştirmek. Kişisel gelişim için bize başvuran tüm insanların performanslarını en üst düzeye yükseltmek için çaba harcamak.”
Kurum ve kuruluşlara yönelik hizmetleriyle de Türkiye’de marka olan Unikoç, ‘Kuantum Düşünce Tekniği’ ile kişinin hayatında istediği amaçlara bir bir ulaşmasını sağlıyor. Kuantum düşüncede hücresel düzeyde etkili olan, yeni inançların etkilediği yaratıcı ve değiştirme gücüne sahip olduğu belirtildi. Kuantum Düşünce Tekniği’nde bu düşünceleri değiştirmek için uygulanan yöntemleri kapsar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.