DP’ye gençlerden yoğun katılım

DP’ye gençlerden yoğun katılım
Karacabey Demokrat Parti, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yeni katılımlarla güç depoladı.
Anavatan, MHP ve Saadet Partisi’nden ayrıldığı belirtilen çok sayıda gençle birlikte, her yaştan yeni üye kayıtlarının yaşandığı törende parti rozetlerini DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı taktı.
Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, Karacabey’de partilerine gösterilen ilgi ve sevgiden memnun olduklarını belirterek, tüm halkı kucakladıklarını kaydetti.
Köfteci, “Demokrasiye, hak ve özgürlüklere inanan, ülke insanının sıkıntı çektiği her derdi kendine dert edinen partimiz, her yerde yeniliklerin, sürekli gelişmenin, kardeşlik ve barışın savunucudur. Gelecekte ilçemize yön verecek sorumluluk sahibi genç kadroların devamlı olarak partimize katılması da Karacabey’e ve ülke sorunlarını sahiplendiğimizin güçlü bir göstergesidir” dedi.
Demokrat Parti’ye yeni katılan tüm üyelere parti rozetlerini takan Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, yaptığı açıklamada Karacabey’e vizyon ve kaliteli hizmetler kazandırmak için yola çıktıklarını ifade etti.
Karacabey’de yaşayan herkesi ayırım yapmadan kucakladıklarını söyleyen Yalazı, “Özlenen Karacabey’i ortaya çıkarmak için mücadele ediyoruz. Halkımızla birlikte huzurlu bir yönetim anlayışıyla ilçedeki beklentileri karşılayacağız. Karacabey’in ufkunu açan çok sayıda projemizi, sivil toplum kuruluşlarında elini taşın altına koyan, sorumluluk ve tecrübe sahibi kadrolarımızla gerçekleştirmeye geliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.