DP, Koç’un adaylığını açıklayacak

Demokrat Parti Genel Başkanı Güntekin Uysal, Karacabey’e gelerek Ergün Koç’un belediye başkanlığı adaylığını açıklayacak.

            DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, 24 Aralık 2013 tarihinde Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde gövde gösterisi yapacaklarını söyledi. Programa, Genel Başkan Güntekin Uysal’ın da katılacağını belirten Köfteci, Ergün Koç’un adaylığını bir kez daha ilan edeceklerini kaydetti.

Genel Başkan Güntekin Uysal’ı Devlet Hastanesi B Blok önünde karşılamayı planlayan DP İlçe Teşkilatı, daha sonra Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde toplanacak. Lokma ikramının ardından Ergün Koç’a, Güntekin Uysal tarafından parti rozeti takılarak, adaylığı açıklanacak.

            Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un ve Genel Başkan Güntekin Uysal’ın konuşmaları sonrasında Başkan Koç’a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirilecek.

            Hazırlanan program taslağına göre, Uysal ve Koç daha sonra DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci’yi parti binasında ziyaret edecek.

            Ergün Koç’un adaylığının duyurulmasının Karacabey için bir kazanç olacağını söylen Köfteci, “Ergün Koç, Karacabey’de çok başarılı iki dönem belediye başkanlığı yaptı. Şimdi de üçüncü kez ilçe halkının hizmetinde olmayı kendisine görev sayıyor. Koç, ilçemize adından övgüyle söz ettirecek eserler kazandırdı. Halkımız da Koç’un Karacabey’e olan sevdasını biliyor. Karacabey, Koç’un yılmadan ve ara vermeden yürüttüğü başarılı çalışmalarıyla birçok yatırıma kavuştu. Koç’un eserlerini saygıdeğer halkımıza bir kez daha anlatacağız. İlçeye gelen ve devamlı büyüyen fabrikalara bakın. Gençlere, iş ve aş kapılarını sonuna kadar açan Ergün Koç’tur. Bu yıl, Esentepe Okullar Bölgesi’nde yapılan Emniyet Müdürlüğü ile iki katlı Spor Salonu yine Ergün Koç imzası taşımaktadır. Karacabey, çevrede örnek bir Avrupa ilçesi gibi görülüyorsa, bu yorumu kazandıran Ergün Koç’tur. Karacabey’in, durmadan memleketi için çalışacak başarılı belediye başkanına her zaman ihtiyacı vardır” diye konuştu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.