Dostluk kazandı!

04 Nisan tarihinde başlayan, 23 Nisan’da son bulan ve 54 kişinin katıldığı turnuvanın centilmence geçmesi takdir topladı.
Final maçları sonunda Suat Şen birinciliği elde ederken, Mahmut Amiş ikinci, Hasan Çolakoğlu üçüncü ve Tamer Sönmez ise dördüncü oldu.
Turnuva şampiyonu Suat Şen plaket ile bisikletle ödüllendirilken, 2., 3. ve 4. olanlara plaket ve bir giyim mağazasından hediye paketleri verildi.
Ödül töreni sonrası bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Hüseyin Kahraman, amaçlarının gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlardan uzak tutmak olduğunu söyledi.
Gerçekleştirdikleri masa tenisi turnuvasıyla gençlere sporu sevdirmek istediklerini dile getiren Kahraman, “Genç kardeşlerimizi sigara, alkol, internet cafe, play station salonları, bilgisayar oyunları ile çeşitli şiddet içeren dizilerin ablukasından kurtarmak amacıyla böyle bir faaliyete imza attık. Sporu gençlere sevdirmek ve dostlukları pekiştirmek istedik. Turnuvaya katılan herkese teşekkür ediyor, dereceye giren arkadaşlarımızı da kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.