Demokratik bir yarış oldu

Demokratik bir yarış oldu
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’u dün ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak ile İl Başkanı Sedat Yalçın, yeni dönemdeki yatırımların göz kamaştıracağını söyledi.
Kaymakam Dursun Balaban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç ve yöneticilerin yanı sıra, 21 mahalle muhtarının katıldığı ziyarete ilgi büyüktü.
Başkan Ergün Koç’a başından beri inandıklarını vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, yeni dönemde iktidarın gücüyle önemli hizmetler geleceğini söyledi.
Bursa genelinde en demokratik seçimin Karacabey’de yaşandığına dikkat çeken Tunçak, yeni seçilen mahalle muhtarlarına başarı diledi. Tunçak, “Başta ilçe yönetimimiz olmak üzere, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yarışın heyecanlı olduğu kadar demokratik bir şekilde geçti. Bu nedenle tüm siyasi partilere ve ilçe halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra daha çok çalışmak zorundayız. Karacabey’in çok şanslı bir ilçe olduğunu düşünüyorum. Kaymakamı, Belediye Başkanı ve mahalle muhtarlarıyla güzel bir birliktelik oluşturulmuş durumda. Karacabey’in marka olma yolundaki şansını yüksek görüyorum” dedi.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ergün Koç, birlikte daha çok çalışacaklarını belirtti. Tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve mahalle muhtarlarıyla koordineli çalışacaklarını ifade eden Koç, kavgayla değil, sorunların konuşarak çözüleceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.