Belediye’de yeni bir sayfa açıldı

Belediye’de yeni bir sayfa açıldı
Karacabey’de 29 Mart Yerel seçimlerinde 2’inci kez Belediye Başkanlığını kazanan Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri mazbatasını aldı.
Karacabey Adliyesi’nde düzenlenen törenle Başkan Koç, meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Raziye Demirli’den aldılar.
Daha sonra Belediye’de bir araya gelen Başkan Koç, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç ve CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Belediye’de başlayan yeni dönemin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Koç, yeni dönem için için projelerinin şimdiden hazır olduğuna işaret ederek, yeni meclisle birlikte Karacabey’de çok daha güzel günlerin başlayacağını ifade etti. Koç, ara verilen doğalgaz çalışmalarının da yeniden başlayacağını söyleyerek, 7 Nisan 2009 günü ilk meclis toplantısını gerçekleştireceklerini kaydetti.
CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş’ta seçim sonuçlarına saygı duyduklarını belirterek, Karacabey’de yeni bir dönemin başladığını ifade etti.
AKP İlçe Başkanı Adem Surguç’ta seçimde alınan neticenin milletimize ve Karacabey’e hayırlı olmasını diledi. Surguç, Karacabey’i top yekün ayağa kaldırmak için hareket ettiklerini ifade etti. Surguç, sakin, saygı kuralları çerçevesinde demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerden ötürü tüm siyasi parti temsilcisi ve daire amirlerine teşekkürlerini iletti.
İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Raziye Demirli’den mazbatalarını alan Başkan Koç, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri 7 Nisan 2009 Salı günü saat 18:00’de ilk meclis toplantısını gerçekleştirecek.
29 Mart’ta seçilen 25 kişilik Belediye Meclis Üyeleri içinde Karacabey tarihinde bir ilk gerçekleşirken, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Samet Karakaşlar meclise giren en genç üye oldu. Belediye Meclisi’nde 21 erkek üye yer alırken, AK Parti’den 2, CHP’den 2 olmak üzere 4 de kadın üye bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.