CHP’yi ziyaret eden Kaleli “AKP’nin ensesindeyiz” ded

CHP’yi ziyaret eden Kaleli “AKP’nin ensesindeyiz” dedi
29 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sena Kaleli, CHP yöneticilerine Karacabey’deki çalışmaları başarılı bulduğunu ve AKP’nin ensesinde olduklarını söyleyerek moral verdi.
Ticaret Borsası’nda önceki gün düzenlenen “Kadının İş Yaşamındaki Yeri ve Önemi” konulu konferansa BTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı olarak katılan Sena Kaleli buradan, CHP Karacabey İlçe Başkanlığı’na geçti.
İlçe Başkanı Orhan Karabaş, CHP Karacabey Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, CHP Belediye Meclis Üyesi Gönül Avil, CHP Kadın Kolları ve partililerle bir araya gelen günün yorgunluğunu partilerle 29 Mart’taki Yerel Seçimi değerlendirerek attı.
Sena Kaleli, Bursa’da parti olarak bir yükseliş yaşadıklarını ancak bunun sandığa yansımadığını kaydetti. 29 Mart seçimlerinde Karacabey’de ortaya koydukları performanstan dolayı İlçe Başkanı Orhan Karabaş ve Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’a teşekkür eden Kaleli, yakalanan bu ivmenin sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.
Kaleli, anketlerde hep önde götürdükleri yarışı kazanamadıkları için üzgün olduklarını, ancak bunun pes etme olmadığını vurguladı.
Enver Kartal ve Orhan Karabaş ile mini bir değerlendirme yapan Kaleli, sohbet havasında geçen ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.