CHP, Akdoğan’la sil baştan

CHP Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Karacabey örgütünü ziyaret etti.
17 Şubat’ta yapılan CHP Bursa İl Başkanlığı seçimini kazanan Gürhan Akdoğan, başkanlık koltuğu-na oturmasının ardından ilçe örgüt-lerine teşekkür ziyareti için Karaca-bey’e geldi. Parti binasında CHP Karacabey ilçe Başkanı Orhan Kara-baş, yönetim kurulu üyeleri ve partili-lerle buluşan Akdoğan, kongre süre-ciyle başlayan yeni anlayışın tüm Bur-sa’yı kapsaması gerektiğini belirtti.
Akdoğan, Karacabey örgütünü yakından takip ettiğini belirterek İlçe Başkanı Orhan Karabaş’ın yöresinin sorunlarını basın aracılığıyla sürekli gündeme taşımasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akdoğan, “Karacabey gündemini Bursa’da yayın yapan gazetelerden ve Orhan Karabaş aracılığıyla takip ediyoruz. CHP’sini en iyi şekilde temsil eden ilçe başkanlarımızdan birisi Orhan Karabaş. Kendisine ve diğer ilçe örgütlerimize kongrede verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu değişim sürecinde bizden beklenenleri karşılamak zorundayız. Çok başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
Daha sonra konuşan CHP Karacabey İlçe Başkanı Orhan Karabaş, göreve geldikleri günden buyana halkın sesi olmaya çalıştıklarını belirtti. Karabaş, “Partimize gelen vatandaşlar sorunlarını bizimle paylaşıyor. Elimizden geldiğince bu sorunları gündeme taşıyıp çözüm üretmeye çalışıyoruz. Karacabey ve Bursa’da büyük bir değişim yaptık. Milleti kucaklayan ve ayrım yapmadan halkımız için çalışıyoruz” dedi.
Akdoğan, ziyaret sırasında ilçe başkanlarıyla her ay düzenli olarak yapılan toplantıla-rın “CHP kaynıyor” şeklinde yorumlanarak basında yer alması-na da sitem etti. Akdoğan,”Her ayın ilk Cumartesi günü tüm ilçe başkanlarıyla bir araya geliyoruz. Bu daha önce partide az yaşanan bir olay. Her ay düzenli olarak yapılan toplantının, ‘CHP kay-nıyor’ şeklinde yorumlanması bizi üzdü. Büyük bir değişim sürecin-deyiz. Milletvekillerimizle beraber ilçe ve taşralara ziyaretler yapacağız. Halkın sorunlarını yerinde görüp gündeme taşıya-cağız. Bundan sonra halk vekilini görecek, dokunacak” şeklinde konuştu.
“Zaman birlik ve partiye sahip çıkma zamanıdır” diye devam eden Akdoğan, yerel seçimlere tüm kadın ve gençlik kolları ile çalışılması gerektiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde tüm ülkede büyük bir değişimin yaşanabileceğini dillendiren Akdoğan, yeni krizlerin kapıyı çal-maya başladığını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.