Çelikspor’da diploma heyecanı

AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Futbol Okulu, Yeniköy’de 22 Temmuz 2017 tarihinde start verdiği 14. sezon çalışmalarını tamamladı. 18 kişiden oluşan ekip, diplomalarını da aldı.
Antrenör İbrahim Yavuz öncülüğündeki Yaz Futbol Okulu’na katılan minik sporcular, Yeniköy’de futbol sahası olmaması nedeniyle boş buldukları alanlarda teorik derslerle futbol çalışmalarını gerçekleştirdi. Minik sporculara diplomalarını ise, Gençlerbirliği Antrenörü Kemalettin Çavuş’un eşi Çiğdem Çavuş verdi.
Bu yılki Minikler Yaz Futbol Okulu’nu değerlendiren Antrenör İbrahim Yavuz, “Bu yıl aralıksız sürdürdüğümüz AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Futbol Okulu’nda 14. yaşımızın heyecanını yaşadık. Minik futbolcularımız idmanlara şapka, su ve havlu ile katıldı. Sahadaki çalışmalarımız, teorik derslerle başlayarak, normal çalışma dönemiyle devam etti. Katılımcı miniklerimizin heyecanlı, sabırlı ve gayret içinde olmaları bize mutluluk kattı. Amacımız Karacabey’e, Bursa’ya ve sonuç olarak da Türk futboluna yetenekler kazandırmak. Zevk ve neşe ile yapılan çalışmalarımızda önce Atatürk’ün gençliğe öğütleri niteliğiyle spor ahlakı, sonra top tekniği, fizik, kondisyon ve taktiğe dayalı idmanlar yaptık. Minik futbolculara destek vererek yelek, top ihtiyacını karşılayan ve her sorunumuzda yanımızda olan, son olarak da yemek jestiyle sporcularımı mutlu eden sponsorumuz Bektaş İnşaat A.Ş. sahibi Cabir Bektaş’a da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.