Belediye’den Toplu Sünnet Şöleni

Karacabey Belediyesi ilçede, gelir düzeyi düşük ailelerin çocukları için toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi. Şölende, Belediye 123 çocuğu sünnet ettirdi. Çocukların ilk mürüvvet heyecanına ortak olmak için kolları sıvayan Karacabey Belediyesi tarafından tertiplenen sünnet şöleni, Atatürk Kültür Parkı içindeki Taha Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
Sünnet törenine; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan ve çok sayıda davetli katıldı.
Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçedeki yüzlerce çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı bu anı bütün ilçe halkı ile paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Özkan, “Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde bu tür hizmetlerimiz devam edecek. 3 D formülü ortaya koyduk. Doğumundan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın mutlu gününde bir aradayız. Bu yavrularımızın, vatana millete hayırlı evlatlar olmalarını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Kılıç kalkan ekibi gösterisiyle başlayan sünnet şöleninde sünnet çocuklarına kol saati hediye edilirken, davetlilere pilav, ayran ve tatlı sunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.