Bu yaz meyveli yoğurt ile ferahlayın!

Bol meyve oranı ve içindeki gerçek meyve parçacıklarıyla Sütaş Meyveli Yoğurt, sizi meyvelerin baştan çıkarıcı dünyasını keşfetmeye davet ediyor… Sıcak yaz günlerinde tutkunu olacağınız; Çilekli, Orman Meyveli ve Şeftali+Kayısılı çeşitleriyle; sizlere en lezzetli ferahlığı vaat ediyor.
Meyveli yoğurt pazarının lider markası Sütaş Meyveli Yoğurt, açlık hissini bastırarak tatlı ihtiyacını gideriyor. 125 gr küpleri ile her an her yerde rahatlıkla tüketilebilen Sütaş Meyveli Yoğurt; tadına doyamayanlar için 500 gr büyük boy ambalajlarıyla; dayanılmaz lezzeti ve ferahlığı doyasıya yaşatıyor. İster buzdolabından alıp hemen serin serin atıştırın, canınız daha soğuk bir lezzet isterse buzlukta beklettiğiniz meyveli yoğurdunuzla kendinize ziyafet çekin.
Sütaş Meyveli Yoğurt ile ayrıca, çeşit çeşit soğuk pastalar ve içecekler hazırlayabilir, pratik tatlılarınızın içinde, meyve salatalarının üzerinde kullanarak sevdiklerinizle beraber bu farklı lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.
Dilerseniz aynı keyifleri; Türkiye’nin tek light meyveli yoğurdu olan Sütaş Light Meyveli Yoğurt ile de yaşayabilirsiniz. %0 yağ, %0 kolesterol ve %0 sofra şekeri içeriği ile Sütaş Light Meyveli Yoğurt, sadece ferahlatmakla kalmaz, formda kalmanıza da yardımcı olur ve diyabetliler tarafından da rahatlıkla tüketilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.