Bu vatan için ölmekten çekinmeyiz!

Türkiye üzerinde kalleşçe oyunlar oynandığına dikkat çeken Kahraman, “Hali hazırda, günümüz şartlarında ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, yüzyıllardır süre gelen emperyalist güçlerin hala emellerinden vazgeçmediklerini ve hatta arzularının giderek arttığının bir göstergesidir” dedi.
Türk milletinin bu bayrak, bu vatan ve bu ezan için ölümü bile göze aldığına dikkat çeken Fevzi Kahraman, “Ancak bu güçlerin dikkate almadıkları ve gözden kaçırdıkları en önemli husus; bu topraklarda yetişen vatan haininden, binlerce, yüz binlerce, milyonlarca kat vatansever yetişmektedir. Bu vatanseverler, bayrak, sancak ve ezan sesi için her zaman kanını akıtmaktan çekinmemektedirler. Bu konuda Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Gençliğe Hitabesi”nde dediği gibi; “Muhtaç olduğu kudret ise, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.”
Şehitler Haftası olarak düzenlenen 14-20 Nisan tarihleri arasında bu vatan için kanını ve canını veren aziz şehitlerimizi bir kere daha saygıyla anıyoruz. Ölümün üzerine gözlerini kırpmadan giden, kanlarıyla bayrağımıza al rengini veren, geride bize bu cennet vatanı bırakan, bu topraklarda bize yaşama imkanı veren şehitlerimize Allahtan rahmet diler, şükranlarımızı sunarız. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.