Brucella hastasına yardım eli

Bursa Karacabeyliler Derneği, brucella hastalığına yakalanan Orhan Meşe'ye umut oldu.

Yenikaraağaç'lı Orhan Meşe, geçen yıl hayvanlardan insanlara geçen brucella hastalığına yakalandı. Meşe, hastalık nedeniyle ayağında oluşan ödem sonucu sol bacağını kullanamaz hale geldi. Evden dışarıya çıkamayan Meşe'nin imdadına Bursa Karacabeyliler Derneği yetişti. Dernek yöneticilerinin kendi imkânlarıyla temin ettiği engelli aracı, arife günü Meşe'ye teslim edildi. 

               Orhan Meşe'nin ağabeyi Arif Meşe, “Derneğe üye olmam için birkaç defa teklif almıştım. Ancak ben bu derneğin böyle sosyal sorumluluklara faydalı olacağını değil de, oyun oynanan, içkiler içilen bir yer olarak düşünüyordum. Teklifleri geri çevirerek üye olmadım. Şimdi pişmanım. Kardeşimin dışarıya çıkıp insan arasına karışacak olmasına vesile olan başta Dernek Başkanı Yüksel Ceylan'a, yönetimine ve bu derneğe maddi katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Kimse yarınım garanti diye düşünmesin. Bundan sonra derneğin önemli neferlerinden birisi olmaya çalışacağım” dedi.

Başkan Yüksel Ceylan ise, “İmkânlarımız doğrultusunda insanlarımıza el ayak olmaya devam edeceğiz. Doğru ya da yanlış işler yapıyoruz diye eleştirilebiliriz. Biz sadece doğru iş yapıyoruz. Her zaman birileri dedikodu yapar, birileri de çalışır. Biz hep çalışan tarafta olacağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.