Birlikte daha güçlüyüz

Birlikte daha güçlüyüz
Karacabey AK Parti Gençlik Kolları, yeniden belediye başkanlığına seçilen Ergün Koç’u ziyaret ederek başarı diledi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Gülsoy ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretten onur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, seçimin kazanılmasında canla başla çalışan Gençlik Kolları’na teşekkür etti.
Yeni dönemde projeleriyle ilgili Gençlik Kolları’na bilgi veren Başkan Koç, 2009 yılı eylem planını inşaat ve şehirleşme olarak açıkladı.
Yeniköy’ün turizm merkezi olması için çalışmalarını arttıracaklarını açıklayan Başkan Koç, “Karacabey’imizin kalkınması adına gereken çalışmaları hızlı bir şekilde yapacağız. İlçemizin tanıtımında önemli bir yere sahip olan Yeniköy’ün turizm merkezi olması için çalışmalarımıza hız vereceğiz. İlk olarak Yeniköy-Bandırma yolu süratle asfaltlandırılacak. Yeniköy-Zeytinbağı nehri üzerine köprü kurulacak. Yeniköy’ün turizm bölgesi olarak kabul edilmesi için Bakanlar Kurulu kararını hızlandırmak adına girişimlerimizi arttıracağız. Piknik Alanı’nı iddialı bir şekilde halkımıza kullanımını sağlayacağız. Ormanlarımızı korumak, kollamak ve yeşili daha fazla yaşatmak amacıyla rüzgar enerjisine dayalı bir santral kurulacak. Öğretmenevi’nin alt yolundan başlanarak Yeniköy’e kadar Çin Seddi örülecek. Bu sayede gençlerimize taş döşemeciliği eğitimi verilerek, iş sağlanacak” dedi.
Başkan Koç’a her zaman olduğu gibi desteklerini sürdüreceklerini ifade eden AK Parti Gençlik Kolları, iktidarın gücüyle Karacabey’e en iyi hizmetin getirileceğine inandıklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.