Seçim Müdürü bunu hep yapıyor!

Seçim Müdürü bunu hep yapıyor!
*Cemil Tosun’un tarafsızlığını yitirdiğini haber yapmamızdan sonra, özellikle Meltem muhabirlerine karşı tavır alarak halkın haber alma hakkını kullandırmamaya çalışması dikkat çekici bulundu.
*Beğenmediklerine, “Ben burada olduğum sürece, O’na görev vermem” dediği öğretmenler, Seçim Müdürü Cemil Tosun’un tarafsızlığını 29 Mart seçimlerinde iyice yitirdiğini ileri sürdü.
* “Ali kıran, baş kesen” havalarına bürünen Tosun’un keyfi uygulamaları bardağı taşırırken üzüntü yarattı.
Karacabey Seçim Müdürü Cemil Tosun’un, geçen hafta tarafsızlığını yitirdiğini haber yapmamızdan sonra özellikle Meltem muhabirlerine karşı tavır alması ve halkın haber alma hakkını kullandırmamaya çalışması dikkat çekici bulundu.
“Ali Kıran, baş kesen” havalarına bürünen Tosun’un seçim sandıklarında görevlendirme yaparken, imamlara ayrıcalık yaratması ve beğenmediği Atatürkçü öğretmenler için ise, “Ben burada olduğum sürece O’na görev vermem” diye konuşması, tarafsızlığını yitirdiğinin somut kanıtı olarak gösterildi.
Seçim sonuçlarını Meltem muhabirlerine vermeme gibi hiçbir yetkisi olmayan, hatta gazetecileri doğru bilgilendirme konusunda görevli olan Tosun’un keyfi uygulamaları her nedense giderek artıyor.
Cemil Tosun’un 29 Mart Yerel seçimler sırasındaki görevlendirmelere bakıldığında, keyfi uygulamaları ve devlet memurları arasında ayırım yaptığı açıkça görülüyor. Eleştiri oklarının hedefi durumuna gelen Cemil Tosun’un ne yapmaya çalıştığı merak konusu oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.