Birlikspor ilk beraberliğini aldı

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda konuk olduğu Şanlıurfa ekibi Karaköprü Beeldiyespor ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte ligdeki ilk beraberliğini alan Birlikspor, puanını 16’ya yükseltti ve Play Off iddiasını korudu.
GAP Recep Kutluay Stadı’nda oynanan mücadeleyi Hakan Ergin, Volkan Efecioğlu ve Muhammet Oğuzhan Öztaş’tan oluşan hakem üçlüsü yönetti. 90 dakika boyunca iki takımın da zaman zaman birbirlerine üstünlük kurduğu karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Şanlıurfa’dan ilk beraberlikle dönen temsilcimiz, lider Çorum Belediyespor’un 7, Play Off’un ise averajla 2 basamak altında yer aldı. Birlikspor, önümüzdeki Pazar günü sahasında Aydın 1923’ü konuk edecek.
Şanlıufra deplasmanında takımının iyi mücadele ettiğini belirten Teknik Direktör Fethi Çokkeser, son vuruşlarda biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Maçın geneline bakıldığını galibiyeti kaçırdıklarını dile getiren Çokkesen, “Her geçen gün daha iyi olacağız. Her zaman söylediğimi gibi bu takıma güveniyorum, Karacabeyli taraftarlarımız da bizlere inansın, güvensin. Şimdi önümüzde Aydın 1923 maçı var. Bu karşılaşmayı Pazar günü kendi sahamızda oynayacağız. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz. Bu takımın geleceği parlak, bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.