Birlikspor ağır yara aldı

TFF 3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, 3. Grup’taki mücadelede kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’a 4-0 mağlup oldu. Evinde hiç beklemediği bir yenilgi alan Birlikspor ağır bir yara alırken, karşılaşmada Sultanbeyli Belediyespor’dan Anıl Gir 4 gol atarak maça damgasını vurdu.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ali Akdeniz, Hasan Okan Baylan ve Birkan Çanakcıoğlu’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Bu karşılaşmaya kadar ligde oynadığı son 3 maçını kazanan Birlikspor, Sultanbeyli Belediyespor’u da yenip galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyordu. Ancak maça hızlı başlayan konuk Sultanbeyli Belediyespor oldu. İlk 10 dakikada Anıl’ın golleriyle deplasmanda 2-0 öne geçen Sultanbeyli Belediyespor, karşılaşmanın son dakikalarında yine Anıl’la 2 gol daha bularak mücadeleyi 4-0 kazandı.
Bu mağlubiyet sonrası bir basamak gerileyerek 6. sıraya düşen temsilcimiz Birlikspor, önümüzdeki hafta Pazar günü lider Utaş Uşakspor’a konuk olacak. Birlikspor ayrıca, liderin 7 puan gerisinde bulunuyor.
Maçtan dakikalar
4. dakikada Sultanbeyli Belediyespor atağında topla buluşan Anıl Gir, topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 10. dakikada Anıl Gir’in ceza sahasına topla girerek vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 2-0 oldu.
30. dakikada Birliksporlu İlyas Yılmazer’in kullandığı korner vuruşunda topla buluşan Sedat kafayla topu auta attı. 34. Dakikada, Birlikspor atağında İlyas’ın korner atışında Batuhan’ın kafa vuruşu sonucu top kaleci Hasan’da kaldı. 44. dakikada Yusuf’un ceza sahası dışından vuruşu sonucu top az farkla auta çıktı.
İkinci yarıda farkı azaltmak isteyen mavi siyahlı temsilcimiz, 59. dakikada Batuhan’ın vuruşunda top üstten auta çıktı. 74’te ceza sahasında topla buluşan Batuhan’ın vuruşunda top kaleci Hasan’da kaldı. 75. dakikada konuk ekip Güven’in vuruşunda gol aradı ama topu kaleci Ali son anda kornere çeldi.
83. dakikada Dursun’un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Anıl, topu filelere gönderdi ve farkı 3’e çıkardı. Maçın yıldızı Anıl, 85. dakikada ceza sahasının dışından sert ve düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının 4. golünü kaydetti.
Karşılaşma sonucunda, Karacabey Birlikspor sahasında Sultanbeyli Belediyespor’a 4-0 mağlup olarak, şok bir yenilgi aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.