Bir ömür boyu mutluluğa “Evet” dediler

Karacabey'in saygın ailelerinden Emekli Kurmay Albay İsmail Hakkı Taşer ve Fatma Taşer çiftinin oğlu Mehmet Mert ile Gemlik'in tanınmış ailelerinden Figen-Hulisi Yurdakul çiftinin biricik kızları Rüya, dünya evine girdi.

Aslanlar Clup Bademli'de yapılan görkemli düğüne çok sayıda davetli katılırken, Taşer ve Yurdakul ailelerini bu mutlu günlerinde yakınları da yalnız bırakmadı. Genç çiftin şahitliklerini ise Eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, Belediye Başkanı Ergün Koç ve Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel yaptı.

Birbirlerine yaşam boyu beraberlik sözü veren genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, kendilerine ömür boyu mutluluk diledi. Çocuklarının mürüvvetlerini görme mutluluğunu yaşayan her iki aile üyeleri de törene gelen konuklarla yakından ilgilendi. Geç saatlere kadar süren törende gönüllerince eğlenen Rüya ile Mehmet Mert, mutluluklarını sevdikleriyle coşku içinde kutladı.

Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Rüya ve Mehmet Mert çiftini meltem ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.