Belediye’yi kim yönetiyor?

Mustafakemalpaşa İtfaiye Amirliği’ne tepki:
Mustafakemalpaşa Belediyesi İtfaiye Amirliği, söz vermesine karşın Pancar Bölge Şefliği İdari Binası’nın bacasını temizlemek için itfaiye aracını göndermemesi tepki çekti.
Pancar Bölge Şefliği yetkilileri, binanın bacasını onarmak için Bursa’dan usta çağırdı. Bursa’dan gelen ustanın, bacaya çıkan merdivenlerin kullanılmayacak kadar kötü durumda olduğunu söylemesi üzerine yetkililer çareyi belediye itfaiyesinin aracını çağırmakta buldu.
Ancak on dakikalık bir sü-re için Pancar Bölge Şef-liği’ne itfaiye amirliği söz vermesine karşın aracı göndermedi.
Pancar Bölge Şefliği’ konuyu şu şekilde açıkladı; “Bir yetkilimiz, itfaiyeye giderek durumu anlattı. İtfaiye personeli bugün itfaiyenin işinin olduğunu belirterek ‘Yarın sabah hallederiz’ dedi.
Sabah olduğunda itfaiye bir türlü gelmek bilmedi. Daha sonra Şefliğimizin yetkilisi başkan, başkan yardımcısı ve iki meclis üyesine de durumu izah etti ve olur yanıtı aldı. Aynı günün akşam saatine kadar itfaiye yine şefliğimize gelmedi.”
Bu olayların üzerine, şaşkınlıklarını gizleyemeyen yetkililer, “Belediyeyi idare eden dört yetkili, devletin bir kurumuna on dakikalığına itfaiye gönderemiyorsa, ‘Belediyeyi Kim Yönetiyor?’ sorusu aklımıza geliyor’diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.