Belediye ne yapmaya çalışıyor?

Tahıl Dükkânları esnafı tepkilerini arttırdı:
Karacabey Belediyesi’nin Tahıl İş Hanları çevresindeki kaldırımlarda 10 gün önce başlattığı kazı çalışmalarının uzamasına esnafın tepkisi günden güne sertleşiyor.
            Belediye’nin ne yapmaya çalıştığını anlayamadıklarını dile getiren esnaf, 1 günlük işin 10 gündür sürmesinde art niyet olduğunu vurguladı. Tahıl dükkânları çevresindeki esnafa kızan Belediye’nin vatandaşları da mağdur ettiği belirtildi.
Esnafını bu kadar hor gören bir başkan daha yok!
            Konuyla ilgili kendilerine açıklamanın yapılmadığına dikkat çeken esnaf, Belediye Başkanı Ergün Koç ile yöneticileri eleştiri yağmuruna tuttu.
İş makinesinin 10 dakika çalışıp, yarım saat dinlendiğini ifade eden esnaf, “Esnafını bu kadar hor gören, bu kadar dışlayan bir Belediye Başkanı daha yoktur. Resmen ekmeğimizle oynuyorlar.
Kapımıza gelen müşteri molozlardan içeriye giremiyor. Malzeme indirip bindirmede ciddi sıkıntılar çekiyoruz. 8 saatlik iş süresi boyunca günde 10-15 dakika çalışma yapıp dükkanın önüne koca aracı bırakıp saatlerce gelmiyorlar. Belediye bizi anlamsız bir şekilde yıldırmaya çalışıyor. Biz kul hakkı yemiyoruz. Hakkımızı aradık. Mahkemenin vereceği karar ne olursa olsun saygıyla uygulayacağız. Belediye bizi yıldırmak isterken, vatandaşını da zora sokuyor. Sağlık Ocağı’na gelmek isteyen yaşlı insanlar, bebekli anneler, kaldırımlar nedeniyle zor anlar yaşıyor” dedi.
Kaldırımların bir an önce kullanılabilir hale getirilmesini isteyen Tahıl İş Hanı esnafları, “Yıkım kararı alındığı takdirde yıkılacak olan bir yerin kaldırımları neden sökülüyor? Karar çıkarsa, yıkım sırasında bu taşlar yeniden bozulmayacak mı? Belediyenin boşa harcayacak parası bu kadar çok mu?” şeklinde tepkilerini ortaya koydu. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.