BBP’de kurultay heyecanı

BBP’de kurultay heyecanı
Karacabey Büyük Birlik Partisi Başkanı Cengiz Efe, partisinin 4. Olağanüstü Kurultayının 24 Mayıs 2009 Pazar günü yapılacağını duyurdu.
Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki kurultaya tüm Karacabeylileri davet eden İlçe Başkanı Cengiz Efe, Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından 5 gün içerisinde kurultaya gitme kararı aldıklarını ve Yalçın Topçu’nun geçici göreve getirildiğini belirtti.
Efe sözlerini şöyle sürdürdü; “Genel Başkanımızın misyonunu zedelemeden, onun ayak izlerine basarak bizi büyük Türk milletiyle buluşturan iktidarı gerçekleştireceğiz.
Büyük Birlik Partisi olarak, onun siyasi emanetini alıp üstlendikten sonra yapacağımız ivedi iş budur. Ülkemizi bölgesinde tam bağımsız, güçlü Türkiye ve dünyada muteber bir ülke haline getirmektir. Doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle, Anadolu coğrafyasında Kürdü, Türkmeni, Alevisi, Sünnisi, Çerkezi, Lazı, Arabı, hep birlikte, al bayrağın altında tek devlet, tek millet ve tek vatan anlayışıyla huzuru tesis ettireceğiz. Ülkemizi başı dik, karnı tok insanların yaşadığı bir ülke haline getireceğiz. Hepimizin amacı bu olacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi, ebedi siyasi liderimizin yaptığı barış, birlik ve beraberlik esasımız olacaktır. Büyük Birlik Partisi her zaman yapıcı, yol gösterici ve sorumlu bir muhalefet anlayışı izleyecektir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.