Başkan Özkan’dan kırsal mahalle denetimleri

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın kırsal mahalle ziyaretleri devam ediyor. Yapılan çalışmaları değerlendirmek ve görüşleri yerinde dinlemek için mahallelere bizzat ziyaretler gerçekleştiren Özkan, mahalle muhtarları ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Özkan’ın son ziyareti Akhisar Mahallesi oldu.

– Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın merkez ve kırsalda süren denetimleri devam ediyor.

Başkan Özkan, bir yandan yapılan işleri yerin inceleyerek değerlendirmelerde bulunurken bir yandan muhtar ve mahalle sakinlerinin isteklerini ve önerilerini bizzat yerinde inceliyor.

Özkan’a ilgi yoğun

Özkan’ın son ziyareti Akhisar Mahallesi oldu.

Özkan’ın bu ziyaretleri vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanırken, “Mahalle sakinlerimizin istek ve önerilerini yerinde dinleme imkânı buluyoruz. Böylece hem sorun daha iyi anlaşılıyor hem de çözüm daha pratik hale geliyor” yorumunda bulundu.

Değerlendirmeler yapılıyor

Akhisar Mahalle Muhtarı Cemali Atış da Başkan Özkan’ın ziyaretine eşlik ederek mahallede incelemelerde bulundu ve bazı talepleri Özkan’a iletti.

Özkan, mahallede yapılacak parke taşı çalışmalarına istinaden değerlendirmelerin yanı sıra bu seneki tarımsal faaliyetlerle ilgili çeşitli konularda da görüşmelerde bulundu.

#

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.