Başkan Özkan’dan gönüllülere teşekkür

Özkan, İHH Yaza Veda Buluşmasına katıldı

• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘İnsani Yardım Vakfı (İHH) Yaza Veda Buluşmasında’ gönüllüler ve vakıf temsilcileri ile bir araya geldi. Atatürk Kültür Parkında gerçekleşen buluşmada Özkan, “Ülkemizde ve dünyanın pek çok noktasında yardıma ihtiyaç duyanların yanında olan tüm gönüllüleri gönülden kutluyorum” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘İnsani Yardım Vakfı (İHH) Yaza Veda Buluşmasında’ gönüllüler ve vakıf temsilcileri ile bir araya geldi.

İHH tarafından Atatürk Kültür Parkında düzenlenen buluşmaya, İHH Karacabey Temsilcisi Mustafa Sevinç, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çolpan, İHH Bursa Şube Müdürü Mustafa İrgül ile vakıf yönetimi ve üyeleri katılım sağladı.

Çalışmalar ses getiriyor

Buluşmaya katılan Başkan Ali Özkan, “Dünyanın pek çok noktasında yardım bekleyen insanlara yardım eli uzatan İHH’nin çalışmaları, yurtta ve dünyada büyük ses getiriyor. Küresel ölçekte insanlara yardım etmeyi amaç edinen gönüllüler, bu anlamda çok değerli bir çalışmaya imza atıyor. Bizler de kendilerine ve değerli üyelerine, gönüllüleri vesileyle teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.