Ayrımcılık yapılmasın!

Ayrımcılık yapılmasın!
Karacabey Emirsultan Mahallesi 285 Sokak, No:40’da oturan Atanur Ocak, Belediye’nin ayrımcılık yaptığını ileri sürdü.
Belediye’nin Emirsultan Mahallesi’ndeki çamur yollara seçim nedeniyle mıcır dökerek düzenleme yaptığını belirten Atanur Ocak, kendi evlerinin önündeki yolun ise öylece bırakıldığını söyledi.
Durumu Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Emirsultan Mahalle Muhtarlığı’na defalarca aktarmasına karşın hiçbir sonuç alamadığından yakınan Atanur Ocak, “Böyle bir uygulama hiç görmedim. Resmen ayrımcılık yapıyorlar. İmarlı, planlı ve kaçak olmayan evimin önü yağan her yağmurda çamur deryası haline geliyor. Şubat ayında Belediye civardaki tüm yolları düzenledi ancak, benim evimin önünü öylece bıraktı. İsyan etmemek elde değil. Bir arka sokakta asfalt yapılırken, evimizin önü çamur altında kaldı. Çocuklarım okula giderken bu çamurlu yoldan geçmek zorunda kalıyorlar. Ayrıca evimin önünde bulunan sokak lambaları da aylardır yanmıyor. Sıkıntılarımızı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne ve Muhtarımıza birçok kez aktardım. Ancak bir sonuç alamadım. Her seferinde beni başından savmaya çalıştılar. Ayrımcılık yapılmasına karşıyız. Böyle hizmet anlayışı olamamalı. Vatandaş olarak, bir an önce sorunuma çare bulunmasını istiyorum” dedi.
Atanur Ocak son olarak da, Belediye’ye sıkıntısını çok kez söylemesine karşın, Fen İşleri Müdürü’nün ‘Biz o işlere bakmıyoruz. Sende başka oturacak yer mi bulamadın?’ diyerek alaylı davranışta bulunmasına çok üzüldüğünü sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.