Atatürk Spor Salonu’na dış saha

Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Atatürk Spor Salonu’nu ilçe halkının en iyi şekilde kullanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
 Bursa’da ilk defa düzenlenen Salon Futbol Turnuvası’yla tüm dikkatleri üzerine çeken Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı düzenlemelerle de ilçe halkının beğenisini kazanıyor.
Bir süredir Atatürk Spor Salonu yanındaki boş alanı, semt sahasına dönüştürmeye çalışan Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, “Basketbol ve voleybol sporlarının yapılabileceği bir dış saha istiyorduk. Çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Basketbol potaları Belediye kademesinde hazırlandı. Potaların basketbol sahasına yerleştirilmesi için personelimiz elinden gelen özveriyi göstererek çalışmaları tamamladı” dedi.
 Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli Rahim Serez, Eşref Kara ve Sabri Karakuş, 10 yıl önce hizmete giren Atatürk Spor Salonu’nun daha etkin hizmet vermesi için özveriyle çalışıyor. Tesisteki çeşitli bakım ve tadilat işlemlerini üstlenen Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli de Müdür Şaban Bayraktar’ın göreve gelmesiyle kurumda bir çok değişiklik yaşandığını ifade etti.
 Atatürk Spor Salonu yanındaki dış sahanın hizmete girmesiyle mahalledeki çocukların ve gençlerin günün her saati spor yapma imkanı bulacağını Şaban Bayraktar, yaz aylarında yaşanan sıcak havadan gençlerin etkilenmemesi için sahanın ışıklandırılarak, akşam saatlerinde de spor yapma olanağı sağlanacağını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.