ASGD’den teşekkür ziyareti

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ve Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Gümüş’ü ziyaret ederek kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.
Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan ve yoğun bir katılıma sahne olan kongrenin ardından güven tazeleyen ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve yeni yönetim üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin ile Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Gümüş’e yaptıkları ziyarette, derneğin bütün Anadolu illerini kapsayan yapısından söz ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, ASGD’nin muhteşem bir genel kurul gerçekleştirdiğini belirtirken, Erdoğan ve ekibini kutladı. Şahin, “ASGD’yi son yıllarda güçlü ve etkin bir meslek kuruluşu olarak tanımaya başladık. Bütün Türkiye’ye hitabeden bir özelliği olması, tabii ki derneğin önemini daha arttırıyor” dedi.
Gençlik Ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş de, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği’nin, hem mesleki konularda hem de Türk sporunu ilgilendiren sorunlarda önemli sorumluluklar üstlendiğini vurguladı. Gümüş, “Erdoğan’ın genel başkanlığındaki ASGD’nin çalışmalarını takdirle izliyoruz. İl Müdürlüğümüz olarak gerekli desteği vermeye de her zaman hazırız” şeklinde konuştu. ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’ın, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş’e plaket vererek teşekkür ettiği nezaket ziyaretlerine, ASGD Yönetim kurulu’nun Bursa’daki 6 üyesinden 5’i ile Genel Başkan Vekili Yılmaz Karaca katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.