Ali Koyuncu’da zafer sevinci

Ali Koyuncu’da zafer sevinci
Karacabey ve Mustafakemalpaşa’nın ortak adayı AKP Bursa 8. sıra milletvekili adayı Ali Koyuncu dün akşam açıklanan sonuçların ardından meclise girmeye hak kazandı.
Mustafakemalpaşa’da havai fişeklerin atılmasıyla kutlanan seçim sonuçları, Koyuncu’nun konvoy eşliğinde Karacabey’e gelmesiyle doruğa ulaştı. AK Parti’lilerin yoğun sevgi seliyle karşılaşan Koyuncu kendisine gösterilen ilgiden çok memnun olduğu dile getirdi. Seçmenlerin zor anlar yaşattığı Koyuncu davullu zurnalı eğlenceye katıldı. Koyuncu seçmenleriyle birlikte geç saatlere değin.
Sözlerinin arkasında olduğunu belirten çiçeği burnundaki milletvekili Ali Koyuncu, Karacabey’le Mustafakemalpaşa arasında ayrım yapmayacağını kaydederek. “ Oy verene de vermeyene de teşekkür ederim. Beni bağrına basan Karacabey için verdiğim sözleri yerine getirmek için yarından itibaren çalışmalara başlayacağım. Seçim bitti. Yola devam. Hizmet kervanını Karacabey’e çevirdik. Karacabey’in kısa sürede çağ atlayacağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.