AKP’li Kemal Çeltik’ten ANAP’lı Şaban ÖNEN’e salvo

AKP’li Kemal Çeltik’ten ANAP’lı Şaban ÖNEN’e salvo

AKP Belediye Meclis Üyesi Kemal Çeltik, Anavatan Partisi Meclis Üyesi Şaban Önen’i eleştiri yağmuruna tuttu;
 Karacabey AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kemal Çeltik, bazı belediye meclis üyelerinin kendilerini başkan vekili diye tanıtmalarına sert tepki gösterdi. Ömer Matlı İlköğretim Okulu’nda düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği”ne katılan Anavatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Şaban Önen’in plaket aldığını ileri süren “Etiket meraklıları, kendisini “Başkan Vekiliyim” diye tanıtıp Belediyeyi de küçük düşürüyor” dedi.
 Seçilmişlerin örnek olmaları gerektiğini belirten Çeltik, “Olmadığı halde, kendini başkan vekili gibi tanıtarak protokole oturup plaket almak çok düşündürücüdür” şeklinde konuştu.
 Çeltik, “Bu kişiler egolarının esiri olmuştur. Böyle insanlardan uzak durmak gerekir. Olmadığı halde kendini bir şeymiş gibi göstermek hastalıkların belirtisidir. Ömer Matlı İlköğretim Okulu’ndaki 23 Nisan Şenliği’nde Sayın Şaban Önen kendisini sahte Başkan Vekili yaparken, meclis üyesi olarak ben utandım. Bu davranış hiç etik değildir.
 Çocuklarımıza dürüstlük aşılarken önce kendimize çeki düzen vermeliyiz. Bizler herhangi biri değiliz. Her yerde örnek olmalıyız” dedi.
 Şaban Önen’le aynı partiden Belediye Meclis üyesi adayı olduklarından bu yana uyuşamadıklarını dile getiren Çeltik, “Demek ki bu kardeşimiz AK Parti Belediye Meclis üyeliğinden bu nedenle ayrıldı. Gösteriş sevdalılığın kurbanı oldu. Kendisi seçildikten bir yıl sonra Encümen üyeliğine girmek istedi. Ancak 8 AK Parti Meclis üyesinin yaptığı oylamada Şaban Önen’e kendi oyundan başka oy çıkmadı. Tüm bunlara karşın aday oldu. Seçilemeyince AK Parti’den ayrıldı. Anavatan Partisi’ne geçerek amacına ulaştı. Karacabey halkının menfaatlerini düşünmesi gerekirken su zammını onayladı. Bencilliğini korudu. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.