Akçakoyunlu gençler ışıklandırma istiyor

Karacabey Akçakoyun Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri köyde kendi olanaklarıyla yaptırdıkları futbol sahasına ışıklandırma istiyor.
Akçakoyun Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Selami Üner, bu konuda Kaymakamlığa dilekçe vererek futbol sahalarının ışıklandırması istemlerini dile getir-diklerini belirtti.
Kaymakamlığın kendilerini Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne yönlen-dirdiğine dikkat çeken Selami Üner, “Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar imkanları ölçü-sünde elinden gelen tüm yardımı yapabileceğini belirtmesine karşın, her nedense yerel bir gazetede kasıtlı olduğuna inan-dığımız tam tersine haber yapılmıştır.
Ne Şaban Bayraktar, “Gidin partiniz halletsin” dedi. Ne de biz her hangi birine böyle bir şey söyledik.
Ancak, 15 Nisan tarihli yerel bir gazetede ilgimiz olmadığı halde, bizim ağzımızdan çarpıtılarak verilen haber doğru değildir. Gazetede okuyunca biz de çok şaşırdık. Neden böyle haber yapıldı anlamış değiliz. Çok üzüldük. Hatta gazeteye giderek bu yanlışın düzeltilmesini istedik. Düzeltme yapacaklarını söylemelerine karşın neden yapmadılar onu da anlamadık” dedi.
Kendileri üzerinden polemik yaratılmasını çok çirkin bulduklarını dile getiren Selami Ünver, köy gençlerinin spor yapmak istediğini ve bu konuda imkan yaratılması gerektiğini belirtti.
Akçakoyun sahasının ışıklandırılmasına destek beklediklerini yineleyen Üner, Karacabeyli tüm spor severleri Pazar günü Taşlık Köyün’deki Akçakoyun ile Keşlik arasında yapılacak olan final karşılaşmasına davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.