AK Partililer, Karacabey’in geleceğini konuştu

Karacabey AK Parti yöneticileriyle bir araya gelen Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, seçimlerden buyana geçen sekiz aylık dönemde ve sonrasında yapılacaklar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Dün Hacı Bey Kebap Salo-nu’nda gerçekleştirilen “Ortak Akıl Toplantısı”nda AK Parti Bursa Millet-vekili Ali Koyuncu, AK Parti İlçe Yöne-timi, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelerek gelecekte yapılacak yatırımlar ve yerel seçimlerde izlenecek politika hakkında partililerden bilgi aldı.
Koyuncu, TBMM’sindeki yoğun tempo nedeniyle bir süredir ilçe yönetimi ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelemediklerini belirterek, toplantının fikir alışverişi niteliğinde geçeceğini söyledi. Koyuncu, “Karacabey merkezi ve köyleriyle ilgili yapılan ve hazırda bekleyen projeler hakkında konuşmak için toplandık. İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ve parti yöneticilerimizle birlikte yaptıklarımız ve yapacaklarımızı ele alacağız. Amacımız Karacabey’e hizmet getirme ve üretme yönünden bu toplantılara devam edeceğiz. Bu toplantıların adı ‘Ortak akıl toplantısı’dır. AK Parti’nin temel başarısı burada yatıyor. Halkın taleplerinin belirlenmesi ve bu yönde politikalar üretilmesi, bizim başarımızın sırrı” dedi.
Koyuncu, taşrada siyaset yapmanın zor olduğunu ifade ederek, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’yı mecliste temsil ettiğini belirtti. Aynı zamanda Bursa milletvekili olarak ildeki vatandaşında temsilcisi olduğunu vurgulayan Koyuncu, bu anlamda ilçelerden çıkan milletvekilleri üzerinde büyük bir yük bulunduğunu kaydetti.
Koyuncu’nun konuşmasının ardından basına kapalı bölümde AK Partililer ilçenin sorunları ve çözüm yolları hakkında üç saati aşan uzun bir toplantı gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.