AK Partili kadınlar hızır gibi

AK Partili kadınlar hızır gibi
Karacabey AK Parti Kadın Kolları, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.
AK Partili kadınlar hazırladıkları iftarlıklarla önceki gün Yeni Mahalle’de oturan Toprak ailesine konuk oldu.
Yakalandığı ağır hastalık nedeniyle çalışamayan Mustafa Toprak ve evin bütün yükünü tek başına göğüslemeye çalışan eşi Emine Toprak, AK Partili Kadınları karşısında görünce mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Evin büyük oğlu İsmail Toprak Uludağ Üniversitesi’ndeki eğitimini zorlukla sürdürürken, küçük kardeşi Selahattin’ de ilköğretim eğitimini devam ettirmeye çalışıyor. Emine teyze ise tarla işine giderek hem oğullarının eğitimini hem de evin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.
Yetkililerden yardım beklediğini belirten Emine Teyze, “Zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyoruz. Kocam hasta olduğu için çalışamıyor. Tarlada çalışarak kazandıklarım ne karnımızı doyurmaya, ne de çocukların eğitimine yetiyor. Yöneticilere getirdikleri erzak ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. AK Parti Kadınlar herkese örnek olsun, yardım eli uzanmayan zor durumda kimse kalmasın” diye konuşan Emine teyze hayır sever vatandaşlardan uzanacak yardım elini bekliyor.
AK Parti Kadın Kolları Nurgül Özatilla ve diğer yöneticiler, “Biz elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Onlara kol kanat germeye devam edeceğiz. İnsan olarak herkes kendine düşen görevi yapar, fakirin yanında olursa ağlayan gözler geleceğe mutlu bakmaya başlar” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.