AK Parti’den birlik başkanlarına ziyaret

AK Parti’den birlik başkanlarına ziyaret
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ile AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç, meclis üyeleri ve yönetim, dün Ova Köyleri Sulama Birliği ile Gölecik Grubu İçme Suyu Birliği’ni ziyaret etti.
İlk olarak yeniden göreve getirilen Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen ve yönetimle bir araya gelen AK Partililer, daha sonra Gölecik Grubu İçme Suyu Birliği’nin çiçeği burnunda Başkanı Cemal Erdem’e konuk oldu.
Belediye Başkanı Koç önderliğindeki AK Partililer, sohbet havasında geçen ziyarette her iki başkana yeni dönemde başarı diledi.
Tarımın masaya yatırıldığı ziyaretlerde konuşan Başkan Ergün Koç, “Tarımdaki sıkıntılarını çözemeyen toplumlar, sosyal sorunlarına çare bulamaz. Yeni görevlerinizde başarı diliyorum ancak, işiniz gerçekten zor” dedi.
En büyük hedeflerinin 166 bin dekar arazinin kapalı sulama sistemine dönüştürülmesi olduğuna dikkat çeken OKSB Başkanı Sami Özseçen, “İktidarla birlikte bu projeyi Karacabeyimize kazandırmak istiyoruz. Kapalı Sulama Sistemi projesiyle su ve enerjide önemli oranda tasarruf sağlanacak. Bu hizmetin köylerimize gelmesi için temaslarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.