AK Parti iftar yemeğinde gövde gösterisi

AK Parti iftar yemeğinde gövde gösterisi
Karacabey AK Parti yöneticileri tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde, 100’e yakın yeni katılım olması geceye damgasını vurdu.
Borsa Lokantası’ndaki yemeğe, AKP Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, İl Başkan Yardımcısı Ragıp Vardar, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Yusufoğlu, Orhan Yavuz, ilçe yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeğindeki yoğun katılım gövde gösterisine dönüşürken, AKP ilçe Başkanı Halit Türkkan, 23 Temmuz seçimlerinde halkın güven tazelediğine vurgu yaptı. Türkkan, partiye katılımların süreceğini de belirtti. Türkkan, AK Parti’ye oy veren ve vermeyen herkesi kucakladıklarını dile getirerek, yaklaşan yerel seçimlere hazırlandıklarını ifade etti.
AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, organize tarım bölgesi için çalışmalara başladığını duyurdu. TİGEM’e ait 20 bin dönüm arazi üzerine kurulması planlanan projenin Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker tarafından olumlu karşılandığını belirten, Koyuncu, Bursa-İzmir yolu üzerinde 5 kilometrelik bir alanda yer alacak hayvancılık, sera, tohum ve tarımsal işletmelerin vitrin olarak kullanılabileceğini kaydetti. Koyuncu, bölgeyi tarımın başkenti yapmaya hazırlandıklarını ifade etti. Koyuncu, arazinin tahsisi için girişimlerin başladığını ve en kısa zamanda projeyi yaşama geçirmeyi planladıklarını bildirdi.
Yemeğin ardından AK Partiye katılan Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Orhan, Berberler Odası Başkanı İlhami Kösem, ANAP Gençlik Kollarından; Ferdi Sadık, İzzet Berberoğlu, Tuncay Tura, Murat Ayhan, Yılın Çiftçisi seçilen Faruk Çakır, DP’den Ercan Karaduman, Müteahhit Recep Dirlik, Kurşunlu Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Gürsel Şükür, Dağkadı Tarımsal Kalkınma Koop. Başkanı Murat Balcı, Ziraat Mühendisi Aytaç Demirel, Melih Sever, Ferhat Aksu, Eyüp Ceylan, Asil Can, Alper Can, Ali Ağaçayak, Hakan Sadık, Kurşunlu Köyünden Mehmet Civelek ve 50 arkadaşına Ali Koyuncu rozet taktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.