Adil olmayan koşullarda seçim yaşadık

Adil olmayan koşullarda seçim yaşadık
Saadet Partisi Karacabey Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, 29 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin yaptığı açıklamasında, ‘Adil olmayan koşullarda bir yarış yaşandığını’ savunarak, buna karşın çıkan sonuca saygılı olduklarını belirtti. Çavdarlı, bir kişiyle temsil edildikleri Belediye Meclisi’nde olumlu muhalefet yapacaklarını ifade etti.
Seçimlerin ardından yeniden Saadet İlçe Başkanlığı’na gelen Hamit Çavdarlı, açıklamasında şunları söyledi; “Değerli Karacabeyliler, 29 Mart 2009’da gerçekleştirdiğimiz yerel yönetimler seçimi hepimize hayırlı olsun.
Halkımız, siyasi partiler açısından adil olmayan seçil yarışında bir tercih yapmış, başkanını ve meclis üyelerini seçmiştir. Halkımızın kararına saygı duyuyor, seçilen başkanımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyoruz.
Yeni yönetimi Karacabey’e yapacağı hayırlı hizmette destekleyeceğiz; ancak insanlarımızın aleyhine atacakları her adımda da karşılarında olacağız.
Halkımız bu seçimde bize 4 bine yakın oyla 1 meclis üyeliği vermiştir. Bilinmesini isteriz ki meclis üyemiz Gürsoy Yıldız, halkımızın fikrine ve hissiyatına muhalif hiçbir karara imza atmayacak, yapıcı ve olumlu muhalefetin en güzel örneğini sergileyecektir. Ayrıca Saadet Partisi’nin oylarını %800 civarında arttıran halkımızın verdiği her oy’un üzerimizde bir vebal olduğu inancıyla hakkını vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Ortaya çıkan bu tablonun Karacabey’imiz için tekrar hayırlı olmasını temenni ederken Saadet Partisi ilçe teşkilatımıza, Belediye Meclis üyesi adaylarımıza, bizimle çalışmalara katılan gönül erlerine ve bize oy veren vermeyen tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.