ADD’den Gençlik Kampı

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin gençlere yönelik düzenleyeceği Karacabey Eğitim ve Dostluk Kampı, 14-17 Ağustos tarihleri arasında Yeniköy’de gerçekleştirilecek. ADD Karacabey Şubesi’nce düzenlenecek olan Gençlik Kampı ile ilgili kamuoyunu bilgilendiren Dernek Başkanı Haluk Aka, kamp süresince birbirinden güzel aktivite ve etkinliklerle gençlerin unutamayacakları anlar yaşayacaklarını söyledi.
Kamp programı ve eğitimler çerçevesinde seminer, söyleşi ve forum toplantılarının yapılacağını belirten Aka, bu kapsamda ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan başta olmak üzere, ADD Genel Sekreteri Öner Tanık, Genel Sekreter Yardımcısı Lütfü Kırayoğlu ve GYK Üyesi Gürhan Akdoğan’ın gençlere; güncel hukuksal ve siyasal gelişmeler, ADD Tarihçesi ve Örgüt Kimliği, 68’den Günümüze Gençlik Hareketleri ile Gençlik ve Örgütlenme gibi konularda önemli bilgiler verileceğini söyledi.
Aka, şöyle devam etti: “Kamp etkinliklerinde; okuma saatleri, kitap tanıtımı, şiir dinletisi, spor turnuvaları, satranç turnuvası, kişisel gelişim çalışmaları, (haber metni hazırlama, dilekçe yazma, sunum hazırlama..vb.) gerçekleştireceğiz.
Grup içi Eğitimlerde ise, katılımcıların Kemalizm (Atatürkçü Düşünce) ve güncel konularda (Bölge politikaları, Anayasa Değişikliği, Ekonomi vb) konulara hazırlıklı gelmelerini öneriyoruz.
Kitap Değerlendirmeleri ve Tartışmalar bölümünde; Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Medeni Bilgiler’ eseri okunacak ve tartışılacaktır. Katılımcılarımızın eser hakkında bilgi sahibi olması yararlı olacaktır. Eserle ilgili internet ortamında çok sayıda makale mevcuttur.
Kamp süresi içinde Karacabey ve çevresinde bulunan alanlara geziler düzenleyeceğiz. Bu şekilde gençlerimiz, ilçemizin eşsiz güzelliklerini yakından tanıma olanağı bulacak.”
ADD Karacabey Şube Başkanı Haluk Aka, son olarak kampa katılmak isteyen 18-24 yaş tüm gençler için kayıtların Cumartesi gününe kadar devam ettiğini duyurdu. Aka, kamp ve kayıtlarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 554 469 89 29 numaralı telefonla irtibata geçebileceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.