ADD’de nöbet değişimi

Karacabey Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Aka üç dönemdir başarıyla sürdürdüğü başkanlık görevinden dün istifa ederek ayrıldı.
Ayrılma nedenini açıklarken, çirkin bir saldırı ile karşılaştığını belirten Haluk Aka, ADD’yi yıpratmak isteyenlere fırsat vermek istemediğini söyledi. Yasal işlem başlattığını ve iftiracılarla hukuk önünde hesaplaşacağını dile getiren Aka, “Suç duyurusunda bulundum. Bu süreç içinde derneğimin yıpranmasını istemedim. Bu arada iftirasını belgeleyemeyen saldırganlarla yasal zeminde sonuna kadar mücadele edeceğim” dedi. Haluk Aka yönetici arkadaşlarına başarı dileklerinde bulundu.
Aka’nın ayrılmasından sonra toplanan ADD Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Yardımcısı Ercan Yıldız’ı oy birliği ile başkanlığa getirdi.
ADD’nin yeni başkanı Ercan Yıldız da, “6 yıldır başarıyla görev yapan başkanımızın değerlendirmesini saygıyla karşılıyoruz. Haklı mücadelesinde her zaman yanında olacağız. Gözü arkada kalmasın. Atatürkçü düşüncenin sorumluluğunun bilinci içindeyiz ve çizgimizden asla sapma olmayacaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.