Acıbadem bürosu hizmete girdi

Acıbadem bürosu hizmete girdi
Karacabey Acıbadem İrtibat Bürosu, halkın sağlık sorunlarına çözüm üretebilmek amacıyla hizmet vermeye başladı.
Cumhuriyet Meydanı, MNG Kargo yanında faaliyete başlayan Acıbadem Hastanesi Karacabey İrtibat Bürosu’nun Yetkilisi Okan Şen, Acıbadem hastanesinde tedavi olmak isteyen hastaların irtibat ofisine başvurarak, tedavi seçenekleri, tıbbı konsültasyon, randevu ve hasta nakil işlemleri hakkında bilgi alabileceğini duyurdu.
Şen, “Kendilerine müracaat eden hastaların sağlık sorunlarını çözmek için hizmet vermeye çalışıyoruz. Hastalara, ileri teknolojiyle bilgi ve deneyim gerektiren tedavilerde, Acıbadem’in olanakları hakkında bilgi veriliyor. Ayakta yada yatarak, tedavi almayı kabul eden kişilerin ve onların refakatçilerinin lojistik ve konaklama hizmetleri sağlamanın yanında hayat ve sağlık sigortası hizmetleri konusunda da bilgi ve destek alabilecek. Tedavi olmak isteyen hastaların Bursa Acıbadem Hastanesi’ne ulaşmaları için de servis hizmeti sunulacak” dedi.
2006 yılında 1,5 milyon hastanın tedavisini gerçekleştiren Acıbadem Sağlık Grubu’nun hastane ve poliklinikleriyle Türkiye’nin dört bir yanında hastalara hizmet veriyor. Ayrıca kurulan irtibat ofisleri yardımıyla, yaygın ve üst düzeyde hizmet veren Acıbadem Sağlık Grubu böylece geniş kitlelere hizmet vermeyi amaçlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.