AB projesi onaylandı

AB projesi onaylandı
Karacabey Belediyesi’nce geliştirilen ve partner olarak kardeş şehir Nedelino’nun yer aldığı işbirliği projesi Belediye Başkanı Ergün Koç ve Nedelino Belediye Başkanı Zdravko Dimitrov tarafından imzalandı.
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Karacabey ve Nedelino arasında sosyal, ekonomik ve kültürel bağların güçlenmesi amacıyla işbirliği projesi geliştirdiklerini belirterek, “Belediyeler arasındaki dostluk hızla yayılıyor. Bu dostluğun iki ilçenin çocukları arasına da yayılarak, ekonomik ve kültürel zincir oluşturulmasını hedefliyoruz.
Karacabey halkına içtenlikle en iyi dileklerini sunan Dimitrov, Bulgaristan’ın AB üyesi bir ülke olduğuna işaret ederek, kardeş şehir durumundaki iki ilçe arasında kalıcı dostlukların temelini attıklarını belirtti. Dimitrov, “Karacabey’deki kardeşlerimize selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz. Belediye başkanları ve diğer yöneticilerle birlikte geleceğe yönelik güzel adımlar atıyoruz. Bundan sonra, her iki ilçenin işadamları, tüccar ve esnafı, sivil toplum kuruluşları güçlü dostluk bağlarını sarsılmayacak şekilde düzenleyecektir. Karşılıklı temasların bizlerden sonra da artarak sürmesini diliyorum” dedi.
AB hibe fonları çerçevesinde hazırlanan proje önümüzdeki hafta içinde AB projelerini inceleyen Merkezi Finansman İhale Birimi’ne (MFİB) teslim edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.