Bilim şenliğine Atatürk damgası

Bilim şenliğine Atatürk damgası
Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu, Bursa Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “Fen, Teknoloji ve Matematik Bilim Şenliği”nde yerini aldı.
Öğrencilerin hazırladığı projeler, ilçe ve il komisyonları tarafından değerlendirilerek derecelendirildi. Başarılı görülen eserler, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Ana Hol ve Sergi Salonu’nda sergiledi.
Atatürk İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mübeccel Aka önderliğindeki öğrenciler; Cemre Ece Bayraktar ve Hava Nur Sağlam hazırladıkları projelerinin tanıtımını yaptı.
Atatürk’lü öğrencilerin asit ile bazları, doğal ve bitkisel araçlarla ayrılmasını sağlayan projeleri katılımcılar tarafından çok beğenildi.
Şenliğin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, teftiş kurulu yetkilileri, okul müdürleri il çok izleyici katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, stantları gezerek, projeleri hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Atatürk İlköğretim Okulu standını da gezen Atilla Gülsar ile yetkililer, öğrencilerin uygulamalı projelerine hayran kaldı.
Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Akdağ, Bursa’daki bilim şenliğinde beğeni toplayan öğrencilerini ve özverili çalışmalarından dolayı Öğretmen Mübeccel Aka’yı kutlayarak teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.