14 Eylül’ün piknik keyfi

14 Eylül’ün piknik keyfi
Karacabey 14 Eylül İlköğretim Okulu Aile Birliği, Türk Halk Müziği Korosunda görevli öğrencilerinin üstün performanslarını ödüllendirdi.
14 Eylül İlköğretim Okulu’nun Nisan ayı içerisinde Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Türkümüz Sevgi” isimli Türk Halk Müziği konseri taraflı tarafsız her kesten büyük beğeni topladı.
Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan’ın da katıldığı unutulmaz türkü ziyafeti sonrası Okul Aile Birliği yönetimi, Türk Halk Müziği Korosu’nda görevli öğrencilerine ödül olarak ücretiz Boğazköy’de piknik yaptırdı.
Okul Müdürü Oktay Köseoğlu, Müdür Yardımcısı Galip Duman, Müzik Öğretmeni Erdoğan Irmak ile Sınıf Öğretmeni Betil Karabudak öncülüğünde pikniğe giden öğrenciler, neşeli dakikalar geçirdi.
Piknikte çevreyi de gezme olanağı bulan yetenekli öğrenciler, doğanın büyüsüne kapıldılar. Dinlenme esnasında türküler söyleyerek çevrede piknik yapanların da ilgisini çeken öğrenciler takdir topladı. Söyledikleri güzel türkülerle dinleyenleri mest eden 14 Eylül’ün minikleri, gördükleri ilgi karşısında mutluluklarını gizleyemedi.
Mini konserle birlikte halk oyunları figürlerini de sergileyen öğrencilerin son olarak coşkuyla söyledikleri “14 Eylül İlköğretim Okulu Marşı” güne ayrı bir anlam kattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.