14 Eylül İlköğretim’in üstün başarısı

14 Eylül İlköğretim’in üstün başarısı
Karacabey 14 Eylül İlköğretim Okulu, “İNEPO 17. Ulusal Çevre Proje Olimpiyatları” yarışmasında elde ettiği jüri özel ödülü ile büyük bir başarıya imza attı.
14 Eylül İlköğretim Okulu, 48 ilden, 160 okulun 516 projeyle katıldığı çevre olimpiyatlarına “TESTKO (Test Kalemi)” çalışmasıyla finale kalarak 115 projeyle yarışma hakkı kazandı.
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in 14-15 Mart tarihlerinde açılışını yaptığı finaller, İstanbul Fatih Koleji’nde gerçekleşti.
Profosör, Doçent ve Yardımcı Doçentlerden oluşan 75 kişilik jüri tarafından değerlendirilen projelerin büyük bir bölümünü özel okullar ve Bilim Sanat Merkezleri oluşturdu. Bunların arasında 4 devlet ilköğretim okulu arasında yer almayı başaran 14 Eylül İlköğretim Okulu, jüri özel ödülünü almaya hak kazandı.
Okul Müdürü Oktay Köseoğlu önderliğindeki başarıda, Proje Danışman Öğretmenleri; Fen ve Teknoloji Öğretmeni Semeni Düz, Teknoloji Tasarım Öğretmeni K.Serap Şahin ile İngilizce Öğretmeni Nergiz Çağlayan’ın katkısı ve özverili çalışmalarıyla alkışı hak eden Öğrenciler; Selin Kuzu ile Dilek Onaylı, Karacabey’in gururu oldular.
Bu gelişmelerin ardından, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, dün başarıda emeği geçen Okul Müdürü Oktay Köseoğlu, öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, belgelerini takdim etti.
14 Eylül İlköğretim Okulu’nun elde ettiği başarının önemine değinen Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, “Başarı grafiğini her geçen gün yükselten 14 Eylül İlköğretim Okulu, takdiri hak etmiştir. Göğsümüzü kabartmışlardır. Karacabey’in gururu olmuşlardır. Emeği geçen başta Okul Müdürümüz Oktay Köseoğlu’na, katkı sağlayan öğretmenlerimize ve başarının mimarı öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.