Zabıta’nın gurur günü

Zabıta’nın gurur günü
Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürü Fatih Erdem, her yıl 4-8 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle bir açık-lama yaptı.
Tüm zabıta çalışanlarının, Zabıta Günü’nü kutlayan Erdem, “İşlerimizin yoğunluğu nedeniyle herhangi bir kutlama yapmadık” dedi.
Erdem, “Zabıta Teşkilatımız halkın huzuru, sağlığı ve güvenliği için gecenin karanlığında, soğuğunda, yağmurunda ve çamurunda 24 saat hizmet vermeye çalışıyor” şeklinde konuştu.
Yeni belediye kanunları sayesinde Zabıta Teşkilatı’nın görev ve yetkilerini arttırdığını belirten Erdem, “Her şeyin yasalarla olmasını beklememek gerekir. Bu güzel şehri daha yaşanabilir kılmak için 7’den 70’e her yaştan insanın el ele vermesi gerekiyor. Özellikle zabıtanın yetkili olduğu konularda esnafımızın ve halkımızın zabıta ekiplerine engel değil yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.
Zabıta Teşkilatı’nın belediyelerin aynası olduğunu belirten Zabıta Müdürü Fatih Erdem, “Zabıta belediyenin vitrinidir. Onların tebessümünü vatandaş belediyenin güler yüzü olarak yorumluyor. Her ne kadar işimiz zor olsa da bu mesleği seviyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.