Yerel seçimlerin en güçlü halkası Karacabey!

Bursa Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Şahin, geçen hafta konuk olduğu Karacabeyliler Derneği Tanış Gecesi'ndeki programda konuşulanların yanlış anlaşılmalara neden olduğunu söyledi.

Basında, “Yerel Seçimlerin En Zayıf Halkası Karacabey” başlığının gazetecinin inisiyatifinde atıldığını dile getiren Şahin, “22 Haziran tarihinde yayımlanan haber başlığı, sanki CHP Karacabey Örgütünün Bursa ilçeleri arasında en zayıf halkaymış şeklinde algılandı. Gerçi yazının son paragrafında bu başlığın ne anlama geldiği ortaya çıkıyor. CHP İl Örgütü olarak, Karacabey Örgütünü çok başarılı bulduğumuzu belirtmek isterim. Hatta en çok güvendiğimiz ilçelerin başında yer almaktadır” dedi.

Diğer taraftan haber içerisinde yanlış anlaşılmalara neden olan adaylık sürecine ilişkin de bazı cümlelerin yer aldığını belirten Ayşe Şahin, “Bu sürece ilişkin herkes tarafından bilinen parti kararlarının yeniden açıklanması gereği doğmuştur. 

CHP'nin aday belirleme yöntemi tamamen Parti Meclisinin alacağı kararlar doğrultusunda şekillenecektir. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde başta Büyükşehir ve 17 ilçede Belediye Başkanlığına talip olan CHP, seçimlerde en iddialı partidir. En güçlü olduğumuz ve en rahat kazanacağımızı düşündüğümüz ilçelerden biri de Karacabey'dir. Bu aşamada Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun istemi doğrultusunda Cumhuriyetin temel ilkeleriyle çatışmayan, CHP'nin program ve tüzüğünü benimseyen tüm yurttaşlarımızı çatımız altında görmek bizlere moral ve güç verecektir.

Bu bağlamda, yaptığım konuşmaların içerisinde adaylık belirleme sürecine ilişkin hiçbir kişiye ima ve işaret yer almamakla birlikte; çağrımız tüm yurttaşlarımızadır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.