Yeni Eğitim-Öğretim yılına hazırız

Karacabey Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin önderliğinde geçtiğimiz hafta okul müdürleri toplantısı yapıldı.
Karacabey Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Karacabey Kaymakamı Dr.Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Şube Müdürleri Hikmet Ulga, Ahmet Aydın, Emel Erken ve okul müdürleri katıldı.
Toplantıda bir önceki eğitim-öğretim döneminin değerlendirmesi, yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin önemli gün ve haftaların planlanması, ilçenin öğretmen durumu gibi konular detaylı bir şekilde değerlendirildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Yaklaşık 1000 öğretmen ve 14.000 öğrencimizle, İlçe merkezimizde 8 İlkokul, 8 Ortaokul, 9 Lise, uzak mahallelerimizde 4 Birleştirilmiş Sınıflı Okul, 9 İlk ve Ortaokul olmak üzere tüm kurumlarımızla eğitim-öğretime hazır olarak 18/09/2017 tarihinde ilk zil sesiyle 2017-2018 Eğitim-öğretim yılına huzur ve güven içinde girmeyi planlıyoruz. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.