Yaz sezonunda Collezione gider!

Yaz sezonunda Collezione gider!
Karacabey’de gençliğin ve dinamizmin kesişme noktası olan Collezione, 2007 ilkbahar-yaz koleksiyonunu birbirinden ilginç tasarımlarla müşterilerine sunuyor.
Collezione, birbirinden tamamen farklı zevklere sahip 14-18 yaş arası gençlerin ilgisini çekiyor. Genç ve kendini genç hisseden her yaş kadın ve erkeğin beğenisini kazanan Collezione tasarımlarının dikkat çeken özelliği ise rahat ve rengarenk ürünlerden oluşması. Karacabey Collezione mağazası sahibi Serkan Emrik, şehirli ve giyinmesini bilen, eğitimli ve düzenli yaşayanlara yönelik tasarımların yoğun ilgi gördüğünü belirtti.
Emrik, “Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat seçenekleri ile kısa zamanda gençlerin en çok tercih ettiği mağaza olduk. 14-18 yaş arası trendleri yakından takip eden gençler için cazibe merkezi durumundayız. Türkiye ve yurt dışında zengin mağaza ağıyla Collezione, sektörün hızla büyüyen en büyük markası.
Değişik tasarımların ön plana çıktığı Collezione koleksiyonunda, iş kıyafetlerinden sportif ve günlük giyime, abiye kıyafetlerden şık aksesuarlara kadar birçok ürünü mağazada bulabilirsiniz. Cazip fiyatlar ve taksit seçenekleriyle gençlere alternatif seçenekler sunuyoruz. Ürün yelpazemizde, üst giyimin dışında, aksesuar, takı, parfüm, ayakkabı ve iç çamaşırı ile geniş bir seçeneğe sahibiz. Karacabeylileri yaz sezonuna özel kampanyalara bekliyoruz” dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.