Yardımsever hanımlar Karacabey’de

Bursa Nilüfer Yardımseverler Derneği, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen’in daveti üzerine Karacabey’i ziyaret etti.
Atatürk Parkı Ahmet Bingöl Sosyal Tesisleri’nde Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Seçkin Eken, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen ile yardımsever hanımlar adına Mine Karausta ve Feruzan Çatak dernek yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.
Nilüfer Yardımseverler Derneği Başkanı Tülin Seçkin, Başkan Yardımcısı Hande Tav ve üyelerin de yer aldığı yemekte karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Dernek Başkanı Tülin Seçkin, çeşitli etkinlikler düzenleyerek sağladıkları gelirlerle her yıl 25 üniversite öğrencisine burs verdiklerini belirtti.
Her ayın ilk Perşembe günleri il ve ilçelerde gelir sağlamak amacıyla yemek ve çaylar düzenlediklerini anlatan Seçkin, bu çerçevede 03 Aralık 2011 tarihinde kermes düzenleyerek ihtiyaçlı ailelerin üniversiteye giden çocuklarına maddi olarak yardımcı olacaklarını söyledi.
Kaymakam Dursun Balaban, Bursa Nilüfer Yardım Severler Derneğini Karacabey’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
Nilüfer Yardımseverler Derneğinin çok kutsal bir iş yaptığına dikkat çeken Balaban, üniversitelerde okumaya çalışan muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermenin önemine değindi.
Derneğin yaptığı hayırlı işlerden dolayı başta Başkan Tülin Seçkin ile görev alan tüm üyeleri kutlayan Kaymakam Balaban, “Karacabey olarak her zaman kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikteyiz. Bu tür organizasyonlar ilçemizde de Karacabeyli yardımsever hanımlar önderliğinde yapılabilir” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.