Vaillant, yenilenen yüzüyle hizmete başladı

Karacabey'de Vaillant, yenilenen yüzüyle hizmete başladı. Vaillant yetkili satıcısı Sistem Mühendislik, tüketiciye en iyi ve en kaliteli hizmeti sunuyor.

Şofbenin, termosifonun ve kombinin yaratıcısı Vaillant 1874 yılından bugüne 138 yılı aşan tecrübesiyle teknolojisini sürekli geliştirirken, sektörde de her zaman ilkleri yaratmaya devam ediyor. 

Satılan cihazı montaj hizmetiyle birlikte sunan Sistem Mühendislik, farklı hizmet anlayışıyla müşterilerinin memnuniyetini ön plana çıkarıyor. Sistem Mühendislik sahibi S. Ceyhun Çivici, “Karacabey'de herkese hitap eden hizmet anlayışımızla kalitemizi ortaya koyacağız. Sistem Mühendislik, teknik kapasitesi yüksek, ilgili eğitimlerden geçen ve sertifikasını alan personeliyle Karacabey'lilerin hizmetinde. Sistem Mühendislik olarak, verdiğimiz tüm hizmetlerde 'Müşteri memnuniyetini” hedefleyen bir anlayışa sahibiz. 

Tüketicilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlarken Vaillant, teknik servis personeli ile yüzde yüz tüketici memnuniyetini sağlamak için 7 gün 24 saat çalışıyor. Bugün, gerekli tüm donanıma ve yedek parça stoğuna sahip mobil Vaillant yetkili servisleri müşterilerimize tam zamanında ve yeterli hizmeti vermektedir. Başka bir satıcıdan aldığınız ürünler yetkili satıcının onayı olmadan garanti kapsamına alınmamaktadır. Ayrıca cihazlarda bulunan chip sadece Vaillant teknik servislerinin cihaza müdahale etmesine izin veriyor. Vaillant ürünlerini yakından tanımak ve bilgi almak için Karacaahmet Mahallesi 95 Sokak Numara 3/B (Orman İşletmesi Karşısı) adresindeki yetkili satıcısına başvurabilirsiniz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.